Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

5.000 lei amendă pentru ameninţare

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 755

În primăvara anului trecut, pe masa judecătorilor câmpulungeni ajungea o cerere a Parchetului, prin care se cerea confirmarea la renunţarea urmăririi penale într-un dosar de ameninţare. Magistratul de caz nu a fost de acord cu cererea şi a trimis cauza la procuror pentru a pune în mişcare acţiunea penală. Implicaţi au fost doi musceleni, Ion Lucian Negru şi Ionela Daniela Negru, care au fost ameninţaţi de un al treilea, Adrian Nicolae Cojocea, acesta din urmă fiind şi pedepsit.

Numai că, în februarie, anul acesta, a fost înregistrat la Judecătoria Câmpulung dosarul în care a rămas parte vătămată în cauza de ameninţare doar Ionela Daniela Negru. Cauza a fost definitivată marţi, 17 decembrie 2019, după mai multe termene terminate cu amânări. Chiar dacă nu şi-a recunoscut vina, Cojocea a primit o condamnare de 5.000 de lei, contravaloarea a 200 de zile amendă, calculate cu câte 25 de lei pe zi.

Chiar dacă Ionela Daniela Negru a cerut 2.000 de lei, daune morale, instanţa i-a respins acţiunea, obligându-l pe inculpat să-i achite doare cheltuielile judiciare, în sumă de 1.500 de lei. Tot el va suporta şi cheltuielile judiciare către stat, care ajung la 500 de lei. 

Decizia poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicarea minutei. Adrian TĂNASE

The most visited gambling websites in The UK