Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Tamponare la trecerea de pietoni de la Carrefour

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1131

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Decembrie_2443_12.jpgUn accident soldat doar cu pagube materiale a avut loc vineri, puţin după ora prânzului, în Vişoi. La trecerea de pietoni de la Carrefour, o Skoda a frânat pentru a acorda prioritate de trecere unui pieton. Autoturismul din spate, un BMW, nu a păstrat distanţa, nu a mai apucat să frâneze şi s-a tamponat cu Skoda. Maşinile au fost “şifonate” în grade diferite, ţinând cont de gabaritele diferite.

Oricum, cei care îndrăznesc să traverseze strada pe zebra din acea zonă îşi pun viaţa în pericol, pentru că majoritatea conducătorilor auto care se deplasează pe Alexandru cel Bun sunt prea grăbiţi ori nu ţin cont de legislaţie şi nu acordă prioritate pietonilor aflaţi pe marcaj. Din acest motiv, au fost destule incidente rutiere acolo. Seara, zona este slab luminată, iar ziua, sunt cazuri când vizibilitatea conducătorilor auto este obturată de maşinile parcate înainte şi după zebră, pe o parte şi pe alta a străzii. Bieţii pietoni trebuie să stea minute bune până se îndură câte un şofer să le dea voie să treacă. 

Adrian TĂNASE

The most visited gambling websites in The UK