Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

TIR-ist, amendat de Poliţia Locală

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 815

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Decembrie_2443_27.jpgPoliţiştii locali sunt cu ochii pe conducătorii autovehiculelor de mare tonaj care parchează pe domeniul public, prin Câmpulung. Zilnic, sunt destui şoferi care intră că maşinile mari în cartiere, unde nu au voie, unele chiar blocând circulaţia, altele, vizibilitatea celor cu autoturisme mici. 

Un caz de acest gen au descoperit poliţiştii locali, vineri, 6 decembrie, pe strada Fraţii Goleşti, unde un ditamai capul tractor era taman pe trotuarul din dreapta, iar pietonii tranzitau pe stradă din cauza lui. Ţinând cont că artera e cu sens unic, pe ea se parchează pe partea stângă de cei care locuiesc în cele trei blocuri. Maşina, cu numere de Vaslui a staţionat zeci de minute până a fost „descoperită” de agenţii de la Locală, care i-au aplicat conducătorului auto o amendă de 500 lei, acesta având posibilitatea să achite jumătate în 14 zile de la primire. Sancţionarea s-a produs în baza H.C.L. nr. 26 din 2018, completată prin HCL nr. 79 din 2019, în care la articolul 16, litera e), se prevede că „parcarea şi/ sau staţionarea celorlalte autovehicule (autocamioane, autoutilitare, autocare, microbuze şi autobuze, etc.), pe trotuare, spaţii verzi, pe spaţiile destinate mijloacelor de transport public local, în locuri neamenajate şi nepermise, semnalizate ca atare, precum şi spălarea acestora pe spaţii aparţinând domeniului public (trotuare, căi de acces, carosabil, parcări şi malurile râului), constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei, pentru persoanele fizice, şi de la 1.000 lei la 2.000 lei, pentru persoanele juridice.” “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK