Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Farmacistă lovită mortal pe trecerea de pietoni!

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 3034

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Octombrie_2431_22.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Octombrie_2431_21.jpgGrav accident rutier, vineri după-amiază, pe strada Negru Vodă! O femeie din urbea musceleană şi-a pierdut viaţa, după ce a fost lovită de un autoturism, condus de o şoferiţă imprudentă, în timp ce traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni. Victima nu a avut nicio şansă de supravieţuire, în condiţiile în care, după impact, a ajuns sub maşină şi a fost târâtă câţiva metri. Poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung au deschis în acest caz un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Accidentul a avut loc vineri, 25 octombrie, la ora 15.15, în faţa Colegiului Naţional „Dinicu Golescu”. Potrivit martorilor, Violeta Vintilă, în vârstă de 67 de ani, s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal din zona amintită anterior, fiind surprinsă şi lovită de un autoturism Opel Astra, condus de Lidia S., de 52 de ani, din comuna Schitu Goleşti, care venea dinspre Şcoala Gimnazială „C.D. Aricescu”.

Şoferiţa le-a declarat poliţiştilor sosiţi la faţa locului pentru cercetările de rigoare că, pur şi simplu, a văzut-o prea târziu pe doamna care încerca să treacă strada. „M-am trezit cu femeia în faţa maşinii! Nu ştiu, eu numai negru am văzut, nu am mai văzut nimic, mi s-a părut că a zburat o păsărică ceva, ce puteam să fac?! Nu era pe trecerea de pietoni, nu era... Ce-o să mă fac, am un copil mic acasă, luat în plasament! Ce mă fac eu, ce mă fac?! Eu şi o pisică o ocolesc, ca să n-o ating, că are suflet şi ea. Femeia a sărit fix în faţa maşinii, aşa, ca să fie ghinionul meu! Eu niciodată nu merg cu viteză, nu trec de 50 de kilometri la oră. Când ai de păţit, o păţeşti! S-a aruncat în faţa mea, nu am reuşit să o evit. Am dus-o 2-3 metri, cred, pe capotă, nu mai ştiu, după care a ajuns sub maşină.”, ne-a declarat şoferiţa implicată în tragicul accident. Martorii o contrazic, însă, pe cea care a provocat nenorocirea. „Eram în apropiere când s-a întâmplat. Biata femeie era pe trecerea de pietoni, voia să treacă strada. A lovit-o maşina în plin! Se aude că şoferiţa ar fi încurcat pedala de frână cu cea de acceleraţie, dar nu ştiu sigur. Femeia a fost luată pe capotă, după care a ajuns sub maşină şi târâtă până în faţa şcolii speciale. Şoferiţa a lovit şi bordura, cu roata, iar femeia a fost, practic, strivită! Au sărit nişte oameni şi au scos-o, dar nu mai era nimic de făcut! Au tras-o pe trotuar şi au sunat la 112.”, este mărturia unei tinere, martoră la cele întâmplate. Echipajul medical de pe Ambulanţa sosită la faţa locului nu a făcut altceva decât să constate decesul. Victima era farmacistă, iar soţul acesteia este fostul director adjunct al Colegiului Naţional „Dinicu Golescu”, Marcel Vintilă. Bărbatul a fost doborât de durere când şi-a văzut partenera de viaţă decedată şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Şoferiţa imprudentă va fi cercetată penal pentru ucidere din culpă, poliţiştii urmând să stabilească cu certitudine cauzele şi împrejurările care au stat la baza producerii accidentului, dar şi gradul de vinovăţie al persoanelor implicate. În urmă cu aproximativ două săptămâni, în aceeaşi zonă, a avut loc un accident rutier similar, însă, atunci, victima, o fetiţă de 13 ani, a scăpat cu viaţă, fiind rănită grav la un picior. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK