Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Musceleni prinşi cu lemne fără acte, amendaţi de jandarmi

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1256

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Octombrie_2431_19.jpg

 

Jandarmii au desfăşurat mai multe acţiuni punctuale în diferite zone ale judeţului pentru prevenirea şi combaterea tăierii ilegale de arbori. Oamenii legii au verificat camioane cu lemne ale unor societăţi comerciale, care făceau transporturi aparent legale, cu avize, atelaje, dar s-au şi autosesizat când au văzut în apropierea unei gospodării o cantitate mare de lemne.

„În comuna Berevoiești, jandarmii argeșeni au descoperit în imediata apropiere a unei gospodării o cantitate semnificativă de lemn. A fost identificat proprietarul gospodăriei, care nu a putut să prezinte acte justificative pentru cei 6 metri cubi, astfel că s-a procedat la sancţionarea respectivei persoane cu amendă în valoare de 3.000 de lei.”, a informat, săptămâna trecută, IJJ Argeş. Întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării şi predată lucrătorilor Ocolului Silvic Aninoasa.

În Muscel, jandarmii au mai descoperit doi bărbaţi, din satul Nămăeşti, comuna Valea Mare Pravăţ, care nu au putut justifica provenienţa materialului lemnos pe care-l transportau. Aceştia au fost sancţionaţi cu câte 1.000 de lei fiecare, iar lemnul a fost ridicat în vederea confiscării şi predat Ocolului Silvic Câmpulung. Acest tip de acţiuni vor continua şi în perioada următoare. A.T.

 

The most visited gambling websites in The UK