Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Cinci persoane au ajuns la spital, după o tamponare, la Gardă

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 580

Un accident petrecut sâmbătă dimineaţa, în intersecţia de la „Gardă”, putea avea consecinţe dintre cele mai grave. Două maşini s-au tamponat după ce o şoferiţă de 39 de ani a pătruns în intersecţie fără să ţină cont că are în dreapta un indicator „STOP”.

Femeia, din Bascov,  conducea un Land Rover, pe DJ 734, din direcţia Lereşti către Piteşti, iar la intersecţia cu strada Braşovului, nu a respectat semnificaţia indicatorului „STOP” şi a intrat în coliziune cu un BMW, condus de un bărbat de 39 de ani, din Bughea de Jos.

În urma accidentului, au fost rănite cinci persoane: două fete, de 18, respectiv 33 de ani şi un tânăr de 22 de ani, aflaţi în BMW. Din autoturismul pe care ea îl conducea au fost răniţi Vasile D. şi Gherghina D., în vârstă de 70, respectiv 64 de ani. Cu toţii au ajuns la spital, dar după ce au fost consultaţi, medicii au concluzionat că nu e necesară internarea.

La faţa locului a ajuns un echipaj al Poliţiei Rutiere Câmpulung, care a efectuat cercetări. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. A.TĂNASE

The most visited gambling websites in The UK