Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Amendaţi pentru transport ilegal de lemne

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 537

 

 

Un bărbat de 42 de ani, din Dragoslavele, a fost prins de poliţiştii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publică, în timp ce transporta cu un camion material lemnos, prin localitatea de domiciliu. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţinea documente legale de provenienţă şi transport. Musceleanul a fost amendat cu 10.000 de lei, iar materialul lemnos, în cantitate de aproximativ 19 metri cubi, a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Dragoslavele.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Goleşti au depistat un bărbat de 38 de ani, din Berevoeşti, care transporta material lemnos cu o autoutilitară, fără a deţine documente legale de provenienţă. Bărbatul a fost sancţionat cu amendă de 1.000 de lei, iar materialul lemnos, în cantitate de aproximativ 2,5 metri cubi, a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Aninoasa.

The most visited gambling websites in The UK