Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Incendiu la povarnă, de la un scurtcircuit

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 496

 

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Septembrie_2421_Clipboard04.jpgDuminică după masă, locuitorii din satul Bârzeşti, comuna Vultureşti, s-au panicat când au văzut că le arde povarna. Iubitorii de tării au fost cei mai supăraţi când au văzut că a luat foc clădirea în care era instalaţia de fabricat ţuică. Iniţial, s-a crezut că incendiul a cuprins clădirea din neatenţia unor localnici care au fabricat ţuică şi au uitat jar aprins la cazan. Cercetările au stabilit, însă, că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit la un cablu electric.

Două echipaje de pompieri, cu autospeciale de stingere cu apă şi spumă, şi o ambulanţă SMURD, s-au deplasat la faţa locului. Din fericire, flăcările au fost stinse înainte de a provoca pagube importante. A fost distrusă o parte din structura din lemn a acoperişului, aproximativ doi metri pătraţi, câteva obiecte din interior şi conductorul de la care s-a produs necazul. Astfel, povarna va necesita ceva reparaţii şi, peste puţin timp, va putea fi folosită. În curând, vine perioada când „specialiştii” vor testa alambicul, pentru a se asigura că acesta nu a fost afectat de incendiu. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK