Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Trimis în judecată, după ce a agresat un pădurar

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 603

 

Doi musceleni, unul din Vultureşti şi celălalt din Bughea de Sus, sunt inculpaţi în dosare de ultraj, după ce au atacat poliţiştii din localităţile amintite, în timp ce aceştia încercau să-şi facă meseria. Vasile Tiberiu Fieraru, de 29 de ani, din Vultureşti, i-a rupt uniforma şi a agresat-o pe agenta Andreea Gabriela Teodorescu, chiar dacă aceasta era gravidă, iar Gabriel Cruceru, de 38 de ani, din Bughea de Sus, l-a ameninţat cu toporul pe Cosmin Ionuţ Niculescu.

O altă cauză, care are ca obiect ultrajul, este înregistrată la Judecătoria Câmpulung, dar are ca parte vătămată un pădurar. Dosarul a fost pus pe rol pe 18 iunie 2019 şi nu s-a stabilit un prim termen de judecată. În schimb, luni, 16 septembrie, în Camera Preliminară, judecătorul a constatat competenţa teritorială şi materială în soluţionarea cauzei, dar şi legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, din data de 10 iunie 2019, din dosarul nr. 584/P/2019. Astfel, instanţa a dispus începerea judecăţii lui Vasile Grancea pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, parte vătămată fiind Cristian Şipoteanu, pădurar la Ocolul Silvic Mihăeşti. Adrian TĂNASE

The most visited gambling websites in The UK