Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Comisia de Disciplină a AJF a amânat verdictul în cazul violenţelor de la Vlădeşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 587

 

În această săptămână, în urma violenţelor înregistrate, duminica trecută, în timpul meciului din prima etapă a Ligii a V-a la fotbal dintre Partizanul Vlădeşti şi Vulturii Vultureşti, Comisia de Disciplină din cadrul AJF Argeş s-a întrunit pentru a dezbate incidentul şi a lua măsurile care se impun. Oficialii fotbalului argeşean nu au dat însă un verdict, amânând cauza pentru data de 4 septembrie 2019. „În minutul 71, jocul a fost oprit din cauza unei bătăi generale între ambele echipe şi suporterii ambelor echipe. În acest moment scorul era 1-1. În urma acestei altercaţii la faţa locului s-a prezentat un echipaj de Poliţie. Jocul nu a mai putut fi reluat. Se va emite adresa către Postul de Poliţie Stâlpeni pentru relaţii privind plângerea penală. Se citează echipa gazdă şi arbitrul jocului. Amână cauza pentru data de 4 septembrie 2019.”, se arată pe site-ul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Argeş. 

Meciul dintre Partizanul Vlădeşti şi Vulturii Vultureşti s-a jucat de la ora 15.00, nu de la 11.00, cum era normal, după ce oficialii echipei gazdă au solicitat AJF decalarea orei din cauza activităţilor sportive care s-au derulat pe terenul de fotbal cu prilejul zilei comunei. Partida a fost întreruptă în minutul 71, după ce un jucător al echipei din Vultureşti a fost lovit cu piciorul de antrenorul formaţiei gazdă. „Un jucător de-al nostru a provocat un fault şi s-a produs un meleu între mai mulţi jucători. Arbitrul nu a oprit atunci jocul, iar eu am retras echipa într-un colţ al terenului pentru a nu exista şi alte violenţe. În acest timp, delegatul echipei Partizanul Vlădeşti l-a lovit cu piciorul pe jucătorul nostru, Silviu Marangoci. Pentru că în aer plutea o stare de tensiune, alimentată şi de suporterii echipei gazdă, mulţi dintre ei veniţi la meci băuţi de la ziua comunei, am sunat la 112 şi a venit un echipaj de Poliţie. Vă daţi seama că, în aceste condiţii, meciul nu mai putea continua, pentru că, la cel mai mic contact între jucători, exista riscul ca scandalul să reizbucnească.”, ne-a declarat unul dintre oficialii echipei oaspete.  Comisia de Disciplină a mai decis ca jucătorii Cosmin Iancu (AF Muscelul Câmpulung) şi Ciprian Ciortan (Petrolul Hârtieşti) să fie suspendaţi câte o etapă pentru cele două cartonaşe galbene, urmate de cel roşu, primite în etapa inaugurală. A.B.

The most visited gambling websites in The UK