Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Sorinel Fusea, în locul Mihaelei Crişan, adjunct la Inspectoratul Şcolar

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 500

Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş are adjunct nou. Fostul director al Liceului Teoretic „Iulia Zamfirescu” din Mioveni, Sorinel Fusea, a fost numit inspector şcolar general adjunct.

La sfârşit de an şcolar, schimbare în staff-ul Inspectoratului Şcolar Argeş. Începând cu această lună, profesorul de Fizică Sorinel Fusea a fost numit de minister cu delegaţie, până la 31 august, într-unul dintre posturile de inspector şcolar general adjunct. Acesta a înlocuit-o în funcţie pe Mihaela Crişan, căreia i-a expirat perioada contractuală. Aceasta s-a întors la catedră, la Liceul Tehnologic Dacia. Profesorul de Fizică Sorinel Fusea a fost director al Liceului Teoretic „Iulia Zamfirescu” din Mioveni, din 2006, până în 2017, pentru o perioadă de 6 luni a fost şi director adjunct la Liceul „Dinu Lipatti”. Acesta a mai ocupat şi funcţia de director adjunct la Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni. “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK