Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Ultimele cheltuieli din 2019, în comuna Schitu Goleşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1598

La sfârşitul lunii noiembrie, autorităţile de la Schitu Goleşti au avut nevoie să reaşeze cifrele bugetului local conform nevoilor finalului de an. Rectificarea aprobată pe 26 noiembrie 2019 de către Legislativul localităţii vecine a avut ca obiect suma de 13.000 lei, atât la partea de venituri, cât şi la cea de cheltuieli. Modificarea produsă în trimestrul IV a privit secţiunea de funcţionare a bugetului, care asigură fondurile bunului mers al activităţii în Primărie şi instituţiile subordonate. Banii, care au provenit din prestări de servicii şi alte activităţi ale Primăriei, au fost direcţionaţi către Protecţia mediului, pentru bunuri şi servicii. Cu aceeaşi ocazie, consilierii de la Schitu au încuviinţat solicitarea Executivului de a utiliza 2.000 lei, luaţi din fondul de rezervă bugetară, constituit la dispoziţia Consiliului Local, pentru cheltuieli de personal, adică salarii de bază, plătite la capitolul Locuinţe, servicii, dezvoltare.

Între ultimele cheltuieli pe 2019 ale Primăriei Schitu Goleşti figurează cei 15.000 lei, prevăzuţi din vreme în bugetul local, în vederea organizării sărbătorilor de Crăciun. Primarul Tudorel Vasile Miriţă a pregătit pachete cu dulciuri pentru 600 de copii preşcolari şi elevi ai unităţilor de învăţământ din localitate, pentru membrii Ansamblului Folcloric „Hora”, membrii Grupului de canto popular „Muguraşii de la Schitu Goleşti” şi copiii de la Centrul Social Multifuncţional.  M.B.

The most visited gambling websites in The UK