Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Prefectul Dragnea, destituit, subprefectul Bughiu rămâne pe poziţii

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 683

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Decembrie_2444_10.jpgÎn cadrul şedinţei de marţi, 10 decembrie, Guvernul a adoptat mai multe proiecte de acte normative, printre care şi încetarea exercitării funcţiei publice de prefect al judeţului Argeş, Emilian Dragnea. 

Alături de el, au mai fost destituiţi şi alţi 28 de prefecţi, de la Bacău, Bihor, Bistriţa Năsăud, Botoşani, Braşov, Brăila, Buzău, Cluj, Constanţa, Covasna, Galaţi, Giurgiu, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Teleorman, Tulcea, Vâlcea, Vrancea, Bucureşti, Ialomiţa.

În locul lor, au fost desemnaţi să exercite, cu caracter temporar, în condiţiile legii, alte persoane, fiind vorba de judeţele Alba, Arad, Bacău, Bistriţa Năsăud, Botoşani, Galaţi, Giurgiu, Hunedoara, Iaşi, Neamţ, Teleorman, Vaslui, Vrancea.

În acelaşi timp, au fost eliberaţi din funcţii şi o parte din subprefecţii de la Alba, Bacău, Botoşani, Dolj, Gorj, Giurgiu, Iaşi, Suceava, Teleorman, cei doi de la Timiş, Vaslui, Sibiu.

În Argeş, deocamdată, nu a fost desemnată o altă persoană din partea PNL, care să preia funcţia de prefect, atribuţiile de serviciu fiind preluate de subprefectul Adrian Bughiu, care rămâne, deocamdată, pe poziţii.

Emilian Dragnea este prefectul judeţului Argeş din martie 2017, când l-a înlocuit pe liberalul Cristian Soare, venind în funcţie din postura de subprefect, pe care o ocupa din 2016. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK