Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Remus Brăguţă, vicepreşedinte al Federaţiei GAL-urilor Urbane

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 805

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Decembrie_2444_12.jpgRemus Brăguţă, managerul de proiect din cadrul Grupului de Acţiune Locală GAL Câmpulung Muscel, a fost ales în comitetul de conducere al Federaţiei Grupurilor de Acţiune Locală Urbană, în funcţia de vicepreşedinte. În Federaţia GAL-urilor Urbane sunt înscrise 37 de Grupuri de Acţiune Locală, conducerea fiind asigurată de un preşedinte şi patru vicepreşedinţi. 

Din 8 aprilie 2019, Remus Brăguţă este managerul proiectului „Sprijin pentru funcţionare Grupul de Acţiune Locală Câmpulung Muscel”, derulat de Asociaţia GAL Câmpulung Muscel, după ce a promovat examenul cu 97,66 puncte. Asociaţia GAL Câmpulung Muscel este condusă, din postura de preşedinte, de Mihail Vasilescu, Remus Brăguţă, manager, Marian Neagoe, animator, iar Magdalena Petre este expert accesare fonduri structurale şi de coeziune europene. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK