Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Şeful IPJ, pe lista şefilor controversaţi din Poliţie

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1016

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Decembrie_2444_11.jpgMarţi, ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat că toţi şefii Inspectoratelor Judeţene de Poliţie din ţară, care au avut legături cu lumea politică, vor fi schimbaţi. Inspectorul şef al Poliţiei Judeţene Argeş, comisarul şef Tudorel Pieleanu, ar fi printre cei vizaţi, judeţul fiind pe lista cu şefi controversaţi din Poliţia Română, în baza informaţiilor apărute de-a lungul timpului în spaţiul public, publicată de bugetul.ro.

De când s-a instalat în Argeş, pe 17 iulie 2018, numele lui Tudorel Pieleanu a fost asociat cu cel al ministrului de Interne de atunci, Carmen Dan, din cauza judeţului din care sunt originari amândoi. „La momentul numirii mele în Argeş, am făcut o conferinţă de presă şi am fost deschis şi sincer cu întreaga presă. Şi cred că am clarificat toate aspectele legate de întrebări de acest gen referitoare la persoana mea. Cred că acest subiect trebuie să fie închis şi pentru mine şi pentru cei care îmi urmăresc activitatea. Consider că ascensiunea mea nu este una fulminantă, aşa cum a fost în cazul multor altor persoane din diverse instituţii. Dacă analizaţi cariera mea ca poliţist, veţi vedea o evoluţie pas cu pas. Am parcurs toate etapele pe muncă şi pe seriozitate. Eu cred că nu am „ars” nicio etapă, faţă de alte persoane care au ajuns pe alte funcţii poate pe competenţe, poate pe alte legături pe care le-au avut. Eu, personal, nu mă consider favorizat de o anumită asociere cu un nume sau cu o anumită conjunctură.”, a spus comisarul şef Tudorel Pieleanu într-un interviu pentru săptămânalul „Jurnal de Argeş”.

Aşa cum scrie presa judeţeană, numirea lui Pieleanu la IPJ Argeş a stârnit nemulţumiri în rândul poliţiştilor argeşeni, fiind primul caz când Argeşul are un şef de poliţie din alt judeţ. La acea vreme, Cecilia Tatia, preşedintele filialei Argeş a Sindicatului poliţiştilor, a protestat pe holurile IPJ Argeş faţă de această numire, considerând că aducerea lui Pieleanu în Argeş este o jignire la adresa poliţiştilor argeşeni. “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK