Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Artişti îndrăgiţi la Târgul de Crăciun de la Mioveni

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 589

Spectacole cu artişti îndrăgiţi şi multe surprize se anunţă la Târgul de Crăciun de la Mioveni din acest an! Astfel, în perioada 12 - 15 decembrie, tradiţiile, colindele şi muzica de calitate se contopesc într-un show maraton susţinut de Amna, Alina Eremia & Band, Nicoleta Oancea& Band, Sandra N, Randi & Band, Ansamblul „Balada Humorului“, Marcela Fota, Wendell, Nicolae Datcu şi Cătălin Măruţă! 

Printre cei care vor urca pe scena din Mioveni este şi cunoscuta cântăreaţă de muzică populară Marcela Fota, care va concerta pe 13 decembrie, în cadrul celei de-a VI-a ediţii a Târgului. Sâmbătă, 14 decembrie, Alina Eremia vă invită în Oraşul cu Chef de Viaţă la un concert de zile mari. Artista promite un mega concert cu toate hit-urile voastre preferate, ca „Poartă-mă”, „Când luminile se sting”, „Vorbe pe dos”, „De ce ne îndrăgostim”, „Cum se face”, plus multe alte piese, mai vechi sau mai noi, dar pe care le asculţi la aceeaşi intensitate. Tot pe 14 decembrie, artista AMNA va concerta pe scena Târgului de Crăciun. Andreea Muşat, sub numele de scena AMNA, a cucerit topurile muzicale româneşti şi internaţionale, piesele sale devenind hituri în ţări precum Polonia, Spania, Argentina, Columbia, Serbia, Grecia, Mexic, Chile, Ecuador, Albania şi România. De asemenea, artistul Wendell va concerta tot pe 14 decembrie la Mioveni. Acesta activează în industria muzicală de mai bine de 15 ani, fiind în primul rând un cunoscut producător. Wendell a compus piese pentru Alexandra Stan, Anda Adam, Oana Radu şi mulţi alţii.

 

The most visited gambling websites in The UK