Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Vasilica Constantinescu va conduce Serviciul Contabilitate din Primăria Câmpulung

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 425

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Iulie_2400_Clipboard18.jpgAstăzi se ţine proba scrisă a concursului de promovare pe postul de şef Serviciu Buget, Contabilitate, Informatică, din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Câmpulung. 

Până pe 1 iulie, care a fost ultima zi, şi-a depus dosarul Vasilica Constantinescu, inspector superior în cadrul aceluiaşi serviciu al Primăriei Câmpulung. Economista a trecut de proba de selecţie a dosarelor. Adică a îndeplinit condiţiile specifice de participare la examen: studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în Ştiinţe Economice; studii de master sau post universitare în domeniul Administraţiei publice, Management ori în specialitatea studiilor şi o vechime în specialitatea studiilor de minim cinci ani.

Astăzi, 12 iulie, de la ora 10.00, la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, Vasilica Constantinescu va susţine proba scrisă a examenului de promovare pe postul de conducere.

Locul este liber din 29 noiembrie 2018, când fosta şefă a Serviciului Buget, Contabilitate, Informatică, Roxana Bragă, a fost transferată la conducerea Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor. De atunci, chiar Vasilica Constantinescu a avut delegate atribuţiile de şef Serviciu. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK