Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Primarul Toader extinde reţeaua de apă pe străzile Erou Dumitru Lazea, Poduri şi Frăsineata

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 302

După investiţia în drumuri, încredinţată firmei Conteh Barengott, viitorul constructor al amenajării Bulevardului „Pardon”, primarul Marian Toader şi-a găsit, recent, executant şi pentru o lucrare de extindere a reţelei de alimentare cu apă. Este adevărat, intervenţiile la infrastructura rutieră, pe o lungime de 4,6 kilometri (=drumul de contur al malului lacului de acumulare Râuşor - 3,043 kilometri; =strada Valea Foii - 838,5 m; =strada Muşetoiu - 216,5 m; strada Ţarina - 243 metri; =strada Pahonţu - 292 m), rămân, ca valoare a contractului, de peste 5,1 milioane de lei, cel mai important proiect al edilului lereştean pe ultima sută de metri a primului său mandat de primar. Dar şi apa este la fel de importantă în zonele deficitare din acest punct de vedere, rezolvată de şeful Executivului prin următoarea lucrare programată.

De punerea ei în practică se va ocupa compania bucureşteană Edil Construct Solutions SRL, care, pe 8 iulie 2019, a câştigat, prin atribuire directă, contractul cu o valoare de 482.002,36 lei. Extinderea reţelei vizează străzile Erou Locotenent Dumitru Lazea, Poduri şi Frăsineata. Potrivit cerinţelor autorităţii contractante, „extinderea reţelei de alimentare cu apă se va realiza din conducte din PEID PE 100, Pn 10, cu diametrul De=110mm, pe o lungime de 1.039 metri. Vor fi necesare achiziţionarea şi montarea unei staţii de pompare (…) şi o pompă pentru incendiu (…). Apa va fi aspirată dintr-un rezervor tampon, închis cu membrană, V=500 l. Toate echipamentele vor fi montate într-un container metalic, izolat termic şi anticoroziv, cu dimensiunile Lxl=6.10x2.50x2.51m. Durata de execuţie este de 4 luni de la data ordinului de începere a lucrărilor. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK