Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Cadastru la Schitu Goleşti, pentru 308 imobile

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 476

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Iunie_2393_Clipboard11.jpgPrimarul Vasile Tudorel Miriţă a apelat la profesionişti ca să-i facă ordine în „hârtii”. Serviciile de arhivare încredinţate direct, pe 14 iunie 2019, unei firme din Dobreşti - Argeş îl costă pe edilul de la Schitu Goleşti 23.026,50 lei. Prestaţiile firmei Damisto Archives constau în: „identificarea unităţilor arhivistice în spaţiul de depozitare al creatorului; desprăfuirea şi îndepărtarea tuturor obiectelor ce nu aparţin fondului de arhivă sau care au fost folosite ca suport pentru constituirea arhivei (ace, cleme, agrafe); ordonarea documentelor în dosar cronologic sau în cazuri speciale geografic; legarea documentelor în coperte tip duplex; pe coperta dosarului se înscriu: denumirea unităţii şi a compartimentului creator, număr de dosar din inventar, anul, numărul volumului, termen de păstrare din nomencalator; inventarierea dosarelor pe compartimente şi termene de păstrare; constituirea inventarului în format scris şi electronic; aranjare în cutii de arhivare a dosarelor constituite; etichetarea cutiilor de arhivare; sistematizarea arhivei în depozit - pentru o cantitate estimată de aproximativ 40 ml şi, respectiv, inventarierea dosarelor cu termen de păstrare expirat, în vederea scoaterii din circuitul arhivistic cu avizul Serviciilor Judeţene ale Arhivelor Naţionale: inventarierea se realizează pe compartimente şi termene; se fac propuneri de eliminare a dosarelor comisiei de selecţionare a beneficiarului; eliminarea dosarelor cu termen de păstrare expirat în urma aprobării scoaterii din circuit a unităţilor arhivistice de către Serviciile Judeţene ale Arhivelor Naţionale - pentru o cantitate estimată de aproximativ 25 ml.

O altă achiziţie importantă, mai importantă decât toate, efectuată în această perioadă, este cea a serviciilor de cadastru, pentru care Primăria Schitu Goleşti plăteşte 29.688 lei. Potrivit contractului atribuit direct, pe 13 iunie 2019, firmei Geotopocad Concept SRL-D, din Câmpulung, reprezentată de Dan Dumitrescu, sarcina acesteia constă în înregistrarea sistematică pentru sectoarele cadastrale nr.38, 41, 42 şi 43 din cadrul U.A.T. Schitu Goleşti, pentru 308 imobile, conform Programului naţional de cadastru şi carte funciară. 

Monitorizarea lucrării de construcţie a podului peste Valea Poienari, în punctul Costea, a fost rezolvată tot la sfârşitul săptămânii trecute. Pe 14 iunie 2019, EU Project Consulting Top SRL, din Piteşti, a obţinut, prin încredinţare directă, contractul în sumă de 23.800 lei, prin care va oferi administraţiei de la Schitu Goleşti servicii de asistenţă tehnică din partea proiectantului pe întreaga perioadă de execuţie a lucrării, conform prevederilor Legii nr.10/1995 privind calitatea în construcţii, pentru obiectivul de investiţii amintit. Mai spunem că Primăria a scos la licitaţie, în aprilie, investiţia planificată pentru satul Valea Pechii la o valoare estimată de 785.233,40 lei. Şi-au disputat acest contract atractiv doi ofertanţi, Metabet CF SA, reprezentată de Constantin Pănescu, şi Sercop ADN SRL, reprezentată de Ion Pătrăşcan, împreună cu Reparaţii Modernizări Retehnologizări Argeş, prin Mihail Badea. Câştigătorul lucrării a fost declarat agentul economic din Piteşti, Metabet CF SA, care a oferit un preţ de 772.489,73 lei. 

Tot la capitolul căi de acces peste Râul Târgului, primarul Miriţă a dispus reparaţia podului Slăniceanu, în punctul Valea Pechii. Intervenţiile contractate la preţul de 6.300 lei le execută firma locală Prometeu. Şi tot de la Prometeu Primăria a închiriat, la un cost de 1.785 lei, un buldoexcavator cu operator pentru diverse lucrări de reparaţii la Grădiniţa Valea Pechii. “E.M.”  

 

The most visited gambling websites in The UK