Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Concurs de promovare pentru postul de şef al Serviciului Buget, Contabilitate, Informatică, la Primăria Câmpulung

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 468

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Iunie_2392_Clipboard19.jpgMiercuri, 12 iunie, a început perioada de depunere a dosarelor pentru concursul de promovare pe postul de şef Serviciu Buget, Contabilitate, Informatică, din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Câmpulung, care se încheie pe 1 iulie 2019, inclusiv. 

Angajaţii din Primăria Câmpulung, care îndeplinesc condiţiile specifice, pot participa la examen. Adică să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în Ştiinţe Economice; studii de master sau postuniversitare în domeniul Administraţiei Publice, Management ori în specialitatea studiilor; o vechime în specialitatea studiilor de minim 5 ani; să nu fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I; să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată, în condiţiile legii; să aibă documente care să ateste deţinerea unor cunoştinţe medii de operare pe calculator.

După preselecţia dosarelor, proba scrisă se va derula la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, vineri, 12 iulie, de la ora 10.00.

Postul este vacant din 29 noiembrie 2018, când Consiliul Local Câmpulung a votat favorabil transferul Roxanei Bragă de la şefia Serviciului Buget, Contabilitate, Informatică, la conducerea Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor. Din toamna anului trecut, are delegate atribuţiile de şef Contabilitate economista Vasilica Constantinescu. “E.M.” 

 

The most visited gambling websites in The UK