Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Programări online pentru înmatriculări la Câmpulung

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 443

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_Ianuarie_2551_inmatriculari.jpgInstituția Prefectului Argeș informează că de este disponibil, pe site-ul instituției, serviciul de programare online pentru punctul de lucru de la Câmpulung al SPCRPCIV. Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Argeș oferă, prin intermediul site-ului Instituției Prefectului, posibilitatea programării online pentru următoarele operațiuni, care se pot face la Câmpulung: înmatriculare auto, transcriere, autorizație provizorie de circulație, radiere, duplicat certificat înmatriculare, păstrare combinație număr.

Modulul de programare online vine în întâmpinarea nevoilor argeșenilor și muscelenilor din partea de nord a județului. Aceștia pot folosi punctul de lucru de la Câmpulung al SPCRPCIV Argeș, pentru a evita deplasările la sediul din Pitești. Se pot face programări online între orele 10.30-14.30, pentru zilele de marți și joi.

Programarea online pentru punctul de lucru din Câmpulung al SPCRPCIV este disponibilă accesând site-ul Instituției Prefectului - Județul Argeș (http://ag.prefectura.mai.gov.ro/ ), secțiunea "Activități/ Permise auto și înmatriculări" sau accesând, direct, următorul link: https://ag.prefectura.mai.gov.ro/.../inmatriculari.../

Amintim că cetățenii care doresc să folosească serviciile SPCRPCIV Argeș, la punctul de lucru din Pitești, se pot programa folosind platforma online a Direcției Regim Permise și Înmatricularea Vehiculelor, accesând următorul link: https://www.drpciv.ro/drpciv-booking/activities/3

 

 

 

 

The most visited gambling websites in The UK