Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Ioana Marcu a lucrat la unele dintre cele mai mari companii din SUA. Elena Lasconi a convins-o să lucreze pentru Câmpulung

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1354

Tinerii din jurul Elenei Lasconi vorbesc aceeaşi limbă: banii de la Uniunea Europeană salvează Câmpulungul   

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_septembrie_2520_ioana_marcu.jpgÎn momentul în care şi-a închegat o echipă de campanie, Elena Lasconi a pus accent pe tinereţea viitorilor colegi din Consiliul Local. Tinerii sunt la curent cu noul de care Câmpulung are nevoie ca de aer, ca să înceapă călătoria către municipiile dezvoltate ale judeţului, Piteşti şi Mioveni. Chiar şi Curtea de Argeş e cu un pas-doi înaintea noastră, Cetatea Basarabilor având un centru incomparabil mai curat şi mai dichisit decât Câmpulung. În comparaţie cu listele partidelor clasice, care propun aceeaşi enumerare asemănătoare programului „Rabla”, de cetăţeni rutinaţi, plictisiţi şi, din păcate, neputincioşi, Elena Lasconi vine cu noul, cu prospeţimea, cu modernul în gândire. Toţi vorbesc aceeaşi limbă: aşezarea Câmpulungului într-o relaţie cu Europa, care ne dă bani dacă îi cerem.

Elena Lasconi m-a convins că acest oraş nu e mort, ci aşteaptă să fie readus la viaţă”

Din această generaţie capabil, pregătită, de tineri, care performează în domenii care îi depăşesc pe bătrânii din politica actuală, face parte Ioana Marcu, pe care o regăsim pe lista pentru Consiliul Local a USR PLUS. De oameni frumoşi în gândire precum Ioana Marcu este nevoie la conducerea Câmpulungului, pentru care a lăsat viaţa la Bucureşti. Ca să se facă utilă oraşului natal. Ioana a absolvit Colegiul „Dinicu Golescu”, luând nota cea mai mare din Argeş la Bacalaureat, în 2006. Este licenţiată în Relaţii Economice Internaţionale şi a terminat un masterat în Geopolitică şi Afaceri Internaţionale, ambele în cadrul ASE Bucureşti.

„Lucrez de la vârsta de 20 de ani şi mă pot mândri cu faptul că am prestat servicii de analiză de afaceri pentru companii mari din SUA, direct în sediile lor. Am revenit în Câmpulung, fără un gând de a rămâne, pe timpul concediului de creştere a copilului. Am trăit o adevărată dramă aici, în comparaţie cu ce experimentasem, însă Elena Lasconi m-a convins că acest oraş nu e mort, ci aşteaptă să fie readus la viaţă. Elena insuflă entuziasm şi pot spune că oamenii pe care i-a convins să intre în această luptă sunt 100% dedicaţi cetățenilor. USR-PLUS Câmpulung nu este un partid, este o echipă de profesioniști. Noi nu avem nevoie de afaceri cu banul public pentru a supravieţui şi ne dorim să oferim un viitor frumos Câmpulungului.”, spune tânăra în vârstă de 33 de ani, musceleancă pe toate ramurile arborelui genealogic, care iubeşte cu pasiune locurile acestea.

„Am fost binecuvântată cu părinţi, bunici şi profesori care să îmi insufle dragostea de carte, simţul datoriei, respectul faţă de cetăţeni, indiferent de rasă sau etnie, dar şi dorinţa de a evolua prin forţe proprii. Toate acestea doresc să le transmit mai departe celor doi copii ai mei.”, este crezul Ioanei Marcu.

Prima pe judeţ la BAC, bursieră la ASE, a muncit de la 20 de ani ca să-şi întreţină familia  

Pe Ioana au călit-o greutăţile vieţii, pe care, în ciuda tinereţii, le-a simţit de mic copil. Drama şi-o mărturiseşte singură celor care servesc atacuri gratuite unor tineri, aşa cum este ea, care au răzbit prin propriile puteri. „În copilărie am făcut convulsii şi nimeni nu ştia de ce. Din clasa a IV-a până într-a VII-a am umblat din spital în spital, fiind cobai uneori, şi, într-un final, am fost diagnosticată şi operată pe creier la vârsta de 13 ani (de celebrul neurochirurg Dănăilă). De atunci, nu am mai avut nicio problemă. În clasa a VIII-a am învăţat pe rupte, ca să recuperez un an de internare în spital, căci nu am vrut să îl repet şi să mă despart de colegi. Am intrat la „Dinicu”, la A, în primii 10 (anul 2002). În a doua zi de liceu, pe 17 septembrie, am rămas orfană de tată, care era puterea economică a familiei. A murit subit, într-un accident auto. Am terminat „Dinicu”, luând prima notă pe judeţ la BAC, am intrat bursieră la ASE, am lucrat din anul I, căci nu prea stăteam bine cu banii. Mă culcam la 12.00 noaptea, mă trezeam la 6.00. Următorii câţiva ani, mi-am ajutat sora mai mare, care era studentă la Medicină şi nu avea timp să lucreze, căci Medicina nu-i ASE. Mi-am ajutat mama şi bunicii să renoveze casa. Am fost aleasă din 2000 de tineri din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa drept cel mai promiţător angajat în HP (2010). Am schimbat jobul. Am ajuns să lucrez pentru unele dintre cele mai mari companii din State, la ei în sediu, oferind consultanţă în afaceri. Ştiu ce înseamnă şi cât de greu se obţine, câte nopţi nedormite şi coate tocite presupune.”, li se confesează Ioana Marcu celor care pun la îndoială capacitatea tinerilor între 30 şi 40 de ani, aleşi de Elena Lasconi pentru a face treabă la Câmpulung. „E.M.”

The most visited gambling websites in The UK