Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Marea atletă Maricica Puică: “E dureros că, de la an la an, Câmpulungul parcă se usucă”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 675

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_august_2508_9.jpgMarea atletă Maricica Puică, stabilită de ceva vreme în comuna Valea Mare Pravăţ, în casa familiei răposatului ei soţ, Ion Puică, se alătură personalităţilor care o susţin pe Elena Lasconi în lupta pentru funcţia de primar al municipiului Câmpulung. Campioana olimpică de la Los Angeles crede cu tărie că urbea musceleană, care, în opinia ei, se usucă de la an la an, are nevoie de o mână de gospodină, care să schimbe în bine faţa oraşului.

Maricica Puică a fost „înfiată” de zona Câmpulung în urmă cu 51 de ani şi s-a îndrăgostit de aceste locuri minunate, stabilindu-se în Valea Mare Pravăţ. E dezamăgită, însă, de faptul că  oraşul se degradează pe zi ce trece, sub indiferenţa autorităţilor locale, iar oamenii sunt necăjiţi. „Îmi place foarte, foarte mult, îmi plac oamenii, dar este dureros că, de la an la an, se vede cum parcă se usucă Câmpulungul. E o neglijență, e puțin murdar, oamenii, care mi se par destul de sărăcuți, nu prea au condiții și cred că aici ar trebui să vină o mână de om gospodar, o mână de gospodină, că am auzit că vreţi să candidați pentru Primărie. Îmi aduc aminte că soțul meu mi-a spus că, la un moment dat, Câmpulungul a fost capitală, deci a fost cineva și cred că e şi acum. E superb tot ce ne înconjoară, dar degeaba ne înconjoară munții, când jos e mizerie şi lumea e necăjită. Trebuie să facem ceva ca să ridicăm cât putem frumusețea Câmpulungului, pentru că și oamenii au suflet bun și atunci trebuie combinate frumusețea naturii cu frumusețea oamenilor de o mână gospodină, o mână care vrea să schimbe din nou fața Câmpulungului. Eu sunt din Iași, de lângă bojdeuca lui Creangă. Am avut și eu la început probleme, că se spunea că tu vorbești... că nu ești din Câmpulung! Păi, nu sunt româncă? România este toată România, că e Iași, că e Câmpulung, că e București, toate sunt în România, oamenii sunt în România. Așa că m-aş bucura din suflet ca oamenii să vă voteze. Noi vă vom fi alături și o să ajutăm cu tot ce putem.”, a declarat Maricica Puică într-un dialog pe care l-a avut, în curtea casei sale din Valea Mare Pravăţ, cu Elena Lasconi. 

Întrebată de ce ar avea încredere în fosta jurnalistă, campioana olimpică din 1984 a precizat: „Pentru că, spă ne scuze domnii bărbați, noi, femeile, suntem mai luptătoare, mai gospodine și niciodată nu cedăm. Noi, când începem ceva, facem din suflet, facem tot ce ne dorim și atunci lumea trebuie să ne susțină și le mulțumesc dacă ne susțin să schimbăm și noi cât de cât fața Câmpulungului.” Ama IVAN

The most visited gambling websites in The UK