Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Elena Lasconi, susţinută de Edi Iordănescu într-un proiect ce vizează fotbalul câmpulungean

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 719

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_august_2507_3.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_august_2507_34.jpgPrintre proiectele pe care Elena Lasconi le are în vedere pentru comunitatea locală din Câmpulung, dacă va ajunge primar, se numără şi formarea unei echipe de fotbal competitive, care să evolueze şi dincolo de Liga a IV-a. În acest demers al său va avea sprijinul unui om de fotbal de mare valoare şi caracter care nu mai are nevoie de nicio prezentare: tehnicianul Edi Iordănescu, cu care Elena Lasconi a legat o prietenie de peste 20 de ani!

Cred că e momentul să jucăm în altă Ligă

Elena Lasconi a avut un prim contact cu fotbalul muscelean la începutul lunii februarie a acestui an, atunci când s-a aflat în tribună, pe „Municipal”, la amicalul dintre AF Muscelul Câmpulung şi Cimentul Valea Mare Pravăţ, câştigat de câmpulungeni cu scorul de 6-0. Vedeta de televiziune a fost invitată special de conducerea clubului muscelean, dar şi de unii suporteri, în speranţa că aceasta se va implica în lupta pentru supravieţuirea echipei. După meci, Elena Lasconi a ascultat doleanţele membrilor galeriei şi ale unora dintre jucători, întrevederea, la care a participat şi şefii clubului, durând mai bine de o jumătate de oră. Oamenii s-au plâns de faptul că nu a rezistat nicio echipă de fotbal mai mult de un an şi că tot timpul s-au fondat în precampaniile electorale. Elena Lasconi îşi doreşte din suflet o echipă de fotbal la Câmpulung, mai ales că e pasionată de acest sport încă din copilărie. 

Alături de ea în implementarea acestui proiect va fi şi Edi Iordănescu. „De mică am fost băiețoasă. Așa zicea toată lumea. Eram singura fată care juca fotbal cu copiii de la bloc, iar la școală eram în echipa de baschet a băieților. Pe când aveam doar 10 ani, m-am urcat în tren cu tata, ca să ajungem la București pentru meciul România - Danemarca. Știu că am câștigat și plângeam de fericire cu tata, toți oamenii se îmbrăţișau. Era o bucurie și o frăție pe care a creat-o un meci de fotbal. În plus, simțeam cu adevărat mândria că suntem români.  Așa că dorința mea de a avea o echipă de fotbal la Câmpulung vine din suflet și cu speranța că vom ajunge să umplem stadionul cu câmpulungeni bucuroși, uniți și mândri. Cred că e momentul să jucăm în altă Ligă. Edi Iordănescu mă susține în acest demers și îi mulțumesc! Edi e un om și un profesionist extraordinar și mă bucur că suntem prieteni.”, a scris Elena Lasconi pe pagina sa de Facebook.

„O susţin necondiţionat!”

Edi Iordănescu a confirmat, într-un mesaj video, postat în mediul on-line, sprijinul necondiţionat pe care i-l va acorda fostei jurnaliste. „Dau acest mesaj şi vreau înainte de toate să menţionez faptul că nu vreau să-l confundaţi cu un mesaj politic. Nu am făcut politică niciodată şi există o şansă mare să nici nu fac politică vreodată. Aşadar, este un mesaj de susţinere pentru o prietenă adevărată, o prietenă pe care o cunosc de peste 20 de ani şi cred că 20 de ani sunt suficienţi ca să reuşeşti să apreciezi calităţile pe care o prietenă adevărată le poate avea. În ceea ce o priveşte pe Elena, pot să spun că în toţi aceşti 20 de ani mi-a demonstrat o determinare incredibilă în tot ce a făcut, mi-a demonstrat că, întotdeauna, cuvântul pe care şi l-a dat a fost respectat în totalitate. De asemenea, mi-a arătat foarte multă energie, fiind un om care a reuşit de cele mai multe ori să ducă la capăt planurile pe care şi le-a făcut. Un subiect amuzant din perioada asta în care noi ne-am cunoscut, bineînţeles, au fost şi disputele, dacă pot să le spun aşa, pe care noi le-am avut de-a lungul timpului, atunci când a venit vorba despre fotbal. Ea a avut simpatiile pe care le-a avut, am comentat, nu de puţine ori, împreună meciuri de fotbal sau rezultate şi ştiu pasiunea ei, nu numai pentru fotbal, ci, în general, pentru tot ceea ce înseamnă sport, şi mă refer la sportul românesc. Ştiu dorinţa ei de a candida la Primărie, ştiu ce planuri are şi m-aş bucura enorm pentru ea ca să reuşească şi m-aş bucura apoi pentru ea ca să-şi poată pune în practică planurile pe care le are vizavi de comunitatea locală. Ştiu că unul dintre lucrurile pe care ea le doreşte, local, este formarea unei echipe de fotbal care să facă cinste localităţii, comunităţii, care, de ce nu, să aducă din nou entuziasm şi armonie, iar copiii de acolo şi toţi tinerii care au pasiune pentru acest sport să aibă unde să-l practice şi să reuşească rezultate bune (...) Aşadar, din punctul meu de vedere o susţin necondiţionat şi orice nevoie va avea în viitor şi va apela la mine ştie că găseşte un prieten care este acolo pentru ea, la greu. Elena, multă baftă, să te ajute Dumnezeu, să te binecuvânteze cu înţelepciune, har, să ai spor la tot ceea ce îţi propui şi să reuşeşti să faci lucruri măreţe. Să schimbi lucrurile care poate nu fac cinste în politica noastră, din multe puncte de vedere. Cu Dumnezeu înainte, te pup şi baftă!”, a declarat cunoscutul tehnician. 

Edi Iordănescu şi-a reziliat contractul cu Gaz Metan Mediaş

Edi Iordănescu s-a născut pe 16 iunie 1978 şi este fiul cel mare al fostului internaţional, jucător şi antrenor, Anghel (Puiu) Iordănescu. Ca jucător a evoluat la următoarele echipe: Steaua Bucureşti, Sportul Studenţesc, Panionios, Unirea Focşani, Rapid Bucureşti, Rocar Bucureşti, Alki Larnaca, Petrolul Ploieşti şi FC Vaslui, unde şi-a încheiat cariera la finalul sezonului 2003/2004. În 2010 debutează ca antrenor secund la Steaua Bucureşti, unde rămâne până în 2012, având o perioadă de interimat ca antrenor principal, după care s-a aflat pe banca tehnică a următoarelor echipe: FC Vaslui (secund), ASA Târgu Mureş, Pandurii Târgu Jiu, ŢSKA Sofia, Astra Giurgiu şi Gaz Metan Mediaş. În iunie 2020, a ajuns la un acord cu conducerea clubului medieșean privind încetarea contractului. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK