Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Directoarele Nedelcu, Popescu şi Păcioianu au avut nevoie din nou de ajutorul aleşilor

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 589

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_august_2507_15.jpgDe când a fost aprobat, pe 20 februarie, bugetul Câmpulungului a fost rectificat în fiecare lună. Chiar şi de două ori pe lună. Consilierii au votat modificările aduse de Executiv veniturilor şi cheltuielilor Primăriei pe 31 martie, 22 aprilie, 30 aprilie, 18 mai, 28 mai, 22 iunie şi pe 29 iunie. A opta s-a produs pe 30 iulie, la solicitarea Primăriei, spitalelor şi câtorva şcoli. 

=Conducerea Colegiului Tehnic, pe care o regăsim cel mai frecvent printre beneficiarii de fonduri de la bugetul local, pe parcursul anului, asta şi datorită faptului că are în derulare investiţii mai tot timpul, a cerut, de data aceasta, o modificare în programul de achiziţii. Mai precis, directorul Adriana Nedelcu şi colegii săi din managementul unităţii s-au răzgândit în privinţa achiziţionării a două centrale termice în condensaţie, de 600 kw, pentru clădirea şcolii din Şoseaua Braşovului, nr.1, pentru care era programată o cheltuială de 99.000 lei. Instituţia de învăţământ a renunţat la această dotare în favoarea reabilitării unor săli de clasă din localul „Industrialului de sus”, menţinându-se aceeaşi alocare financiară.                   

=Directoarea Steluţa Popescu a solicitat Primăriei 4.000 lei, pentru efectuarea unor reparaţii la sistemul de scurgere a apelor pluviale al Şcolii Gimnaziale „Nanu Muscel”. „Se propune ca suma necesară să fie alocată din fondul de rezervă bugetară, întrucât acestea reprezintă cheltuieli urgente şi neprevăzute, apărute în cursul exerciţiului financiar, şi sunt necesare pentru înlăturarea efectelor unor calamităţi naturale.”, argumentează Executivul Primăriei. 

=A treia reprezentantă a unei şcoli a cărei doleanţă a figurat pe ordinea de zi este Daniela Păcioianu. Directoarea Liceului cu Program Sportiv a înaintat o adresă Primăriei, în ideea de a-i finanţa achiziţia unui sistem antiefracţie, necesar asigurării pazei şcolii. Suma, care este folosită din excedentul bugetar pentru realizarea obiectivului propus de conducerea L.P.S., se cifrează la 10.550 lei. 

În timpul şedinţei, Liviu Ţâroiu a adăugat listei şi Şcoala Gimnazială “Theodor Aman” (fosta Şcoală nr.7 Vişoi), care a început lucrări de reparaţii ale clădirii, pentru derularea cărora a solicitat un sprijin de 25.000 lei. “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK